Bröllop

Härligt bröllop igår, med kanske de vackraste bordsblomsterarrangemangen!

Utan att avslöja för mycket om vårt äktenskap kan man säga att det alltid blir dålig stämning när min make ska fota mig och mina kläder. Men i alla fall så kände jag mig efter omständigheterna ganska fin igår. Ursprungligen hade jag ju tänkt något i den här stilen, men en snabbt uppsydd toile visade att det var en riktigt dålig idé. Det blev ett massivt tält som jag såg dubbelt så stor ut i. Så vi slimmade ned sidorna så mycket det gick, veckade sidsömmen just där magen är som störst, och tog bort de påsiga ärmarna som bara bidrog till att förstora intrycket. En profilbild hade visat bättre att klänningen går in lite under magen så att det blir lite definition på det hela.

Visst älskar man skor som är sköna trots megamage och 10 cm stilett. Tack Jimmy Choo.

Kul att få inviga min nya minaudiere, en liten väska från Anna Dello Russos H&M-samarbete.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Mig själv och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar till Bröllop

 1. Frida skriver:

  Ha ha… känner verkligen igen det där med dålig stämning när kameran är framme och man ska försöka stå på andra sidan med äkta make bakom linsen. Min kära man har begåvats med mycket, men INTE med känsla för feeling när det kommer till fotografering. Han får aldrig till fokus, än mindre lyckas han få med hela mig på bild. Lägg därtill att jag är ringa 157 och han dryga 190 cm och du förstår hur uppskattat det brukar vara när jag efter sjuttioelfte omtagningen med ett sammanbitet leende till slut ber honom ”böja lite på knäna också”… för att jag ska slippa grodperspektivet.

  He he…

  • Hedda skriver:

   Här blir det sammanbrott efter typ fem fula men exakt likadana bilder. Det här med att testa olika vinklar och höjder är tydligen svårt…

 2. Johanna skriver:

  Superfint!

 3. Jens skriver:

  Mmm…trivsamt…
  Puss & kram
  Jens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>