Dior mascara

I min värld ska en mascara ge snygga tjocka och långa fransar, sitta på hela dagen och vara lätt att tvätta bort med den vanliga ansiktstvätten på kvällen. Orka ha en särskild mascaraborttagare. Det borde inte vara omöjligt att hitta en mascara som uppfyller detta. Den på bilden gör det INTE. Absolut får man ganska snygga fransar, och den sitter väl helt ok (dock inte överlägset) men den är ett helvete att tvätta bort. Och då använder jag ändå en olja (som för övrigt är magisk, från Laura Mercier) för att tvätta fejset och den löser upp det mesta.

Älskar Fiberwig mascaran och YSLs mascaror.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar till Dior mascara

  1. allis skriver:

    Jag använder Clinique lash power mascara (älskar deras superhjältenamn), det är någon slags long wearing formula. Det ger långa smala fransar eller tjockare beroende på hur man applicerar men det bästa är att den sitter som bara den OCH är vattenlöslig, dock bara i varmt vatten vilket gör att regn och tårar inte påverkar den. Den är halvbra löslig i vanlig ansiktstvål men om du har varmt (självklart inte hett) vatten så släpper den i hela delar så du blir inte svart runt ögonen då heller. Kan verkligen rekommendera den!

  2. Malin skriver:

    Det verkar likt Kanebo 38 grader, som också släpper i vanligt lite varmare vatten. Men nackdelen med den är att den inte bygger upp fransarna alls, utan bara färgar dem. Men ni menar att den från Clinique är bra på det också, alltså? Intressant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>