Dior mascara

I min värld ska en mascara ge snygga tjocka och långa fransar, sitta på hela dagen och vara lätt att tvätta bort med den vanliga ansiktstvätten på kvällen. Orka ha en särskild mascaraborttagare. Det borde inte vara omöjligt att hitta en mascara som uppfyller detta. Den på bilden gör det INTE. Absolut får man ganska snygga fransar, och den sitter väl helt ok (dock inte överlägset) men den är ett helvete att tvätta bort. Och då använder jag ändå en olja (som för övrigt är magisk, från Laura Mercier) för att tvätta fejset och den löser upp det mesta.

Älskar Fiberwig mascaran och YSLs mascaror.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>