Gravidlärdomar

20121110-101706.jpg

Lite typiskt att flera avgörande och livskvalitetshöjande lärdomar görs efter vecka 34 i den tredje graviditeten.

1. Ryggontet försvinner om jag alltid har platta skor. Alltså ska jag undvika till och med 4 cm klackar.

2. Att undvika bröd på eftermiddag och kväll minskar behovet av Gaviscon. Jättemycket.

3. Att ta det lite lugnare gör mig till en gladare person.

Som tur är upptäckte jag redan förra gången att det verkligen gör skillnad att ta Niferex om det behövs (men först den här gången att ett par skedar kokosolja löser en hård mage). Och att det är värt att ha i alla fall ett plagg som är riktigt snyggt sista månaden. Alla som har träffat mig senaste tiden när jag har försökt göra mig lite fin har sett mig i samma blus, men det är ok.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Mig själv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>