”Mina” tidningar

Jag nämnde i somras att jag hade fått ett roligt uppdrag som chefredaktör för två lokala tidskrifter, Östermalm och Vasastan magasin. Och nu i veckan var mina första nummer klara och har förhoppningsvis distribuerats till alla boende på Östermalm och i Vasastan! Sjukt kul faktiskt. Jag är supernöjd med dem, och hoppas att de som får den ska hitta intressant läsning. Om det finns bloggläsare som bor i områdena och har fått tidningen tar jag gärna emot feedback. Nästa nummer kommer i slutet av februari och jag är redan i full gång med dem, vill gärna kunna ha lite ledigt i december och hoppas på en bebis nån gång då. Men fatta vilket lyxigt jobb att få träffa en massa inspirerande människor och prata om livet med dem, att få lära sig nya grejer (i Vasastan skrev jag till exempel om mikrobryggerier och nya öltrenden, kunde inte mycket om det innan kan jag säga) och hålla koll på vad som händer i stan. Jag har inget att klaga på om man säger så. Det får man typ inte säga, jag vet.

De finns på nätet också, om det är nån utsocknes som skulle vara intresserad. http://issuu.com/newsfactory/docs/ostermalm4_12?mode=window&viewMode=doublePage

http://issuu.com/newsfactory/docs/vasastan_magasin4?mode=window&viewMode=doublePage

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Mig själv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

7 svar till ”Mina” tidningar

 1. Sara skriver:

  Fick Östermalm Magasin igår, den var grym, snyggt jobbat!

 2. Sladja skriver:

  Vad duktig du är!!!!

 3. Nathalie Morén skriver:

  Ja, hade min lokaltidning varit såhär bra hade jag läst den med glädje! Som det är nu, hamnar den oläst i återvinningen!

 4. Johanna skriver:

  Passade på att läsa Östermalm magasin när jag var hemma hos mina föräldrar nu i eftermiddags och jag gillade den verkligen! Bra blandning av ämnen och gillade att det både fanns längre artiklar och mer smånotiser och tips. Bra jobbat!

 5. Frida skriver:

  Jättefin intervju med Ebba! Bläddrade i tidningen på distans, såhär till söndagsfrukosten. Du måste verkligen ha varit flitig med så många välarbetade artiklar. Uppskattade också barnvagnsenkäten ;) Kul läsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>