Tant Raffa

20121120-171355.jpg

Gissa vad det här är? Just det, ett par glittertajts från H&Ms Margielasamarbete! Var just och hämtade ut dem och ett gäng andra grejer. Bland annat den överlägsna godisväskan i rosa. Den gosiga kashmirpolon åker tyvärr tillbaka, bär inte riktigt upp de där ärmarna…

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Mig själv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Tant Raffa

  1. Marie skriver:

    Ha ha – gud vad roligt! Jag var nämligen inne på Gina Tricot idag och stod då och nöp i ett par synnerligen heta paljett-tights. Och så dök just precis orden ”tant Raffa” upp i mitt huvud (tror att du och jag är ungefär jämngamla). Men sen bestämde jag mig för att jag visst inte var för gammal för ett par paljett-tights och slog till!
    Klart att du ska behålla dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>