Blommor

Jag har blivit blombesatt den sista tiden. Kommer väl hålla i sig max en vecka om jag känner mig själv rätt, men i alla fall. Från att ha varit heeeelt ointresserad av blommor har jag nu insett vilket tillskott de kan göra till trevnaden i hemmet och tänkte försöka lära mig lite hur man ska arrangera och tänka kring dem. Och så måste man förstås ha fina vaser, den här från Svenskt Tenn är bland det finaste jag vet.

Bilden har jag lånat från Frida Ramstedts finfina blogg trendenser.se (missa inte hennes iPad-tidning Trendenser heller, superbra och lättillgänglig inredning).

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>