Hemma gelé

Rätt nyfiken på det här med att göra gelémanikyr hemma. På Kicks kan man köpa ett kit plus LED-lampa från Orly. Nån som testat?

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 svar till Hemma gelé

 1. Också nyfiken! Testar du och avrapporterar?…?

 2. Sandra skriver:

  Det är grymt! Gör man som det står så håller det i ca 2 veckor. Beror på hur mkt man pillar :) kicks har även gel-kit från depend där lampan ingår såg jag! Själv har jag Orly och är helnöjd!

 3. Gud så bra, då skall jag kanske våga testa…

 4. Marie skriver:

  Jag köpte Orly i somras och första gången jag testade var jag kanon-nöjd, det blev tom bättre än jag vågat hoppas. Andra gången jag skulle använda kitet hade penseln till både topplack och vanligt lack klumpat ihop sig och det var stört omöjligt att få till ett bra resultat. Jag gick tillbaka till Kicks och fick då ett nytt lack, som har varit något bättre.
  Jag gillar idén men tycker att 1200,- (s0m jag betalade) var för mycket med tanke på att produkterna inte riktigt håller måttet. Skulle tro att Depends produkter är snarlika och de kostar halva priset så jag skulle satsat på dem istället!

  • Hedda skriver:

   Låter sjukt dåligt att lacket klumpar sig så fort man har öppnat flaskorna. Så kan man ju inte ha det! Men rätt coolt att man kan göra det så fint hemma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>