Ögonfrallor

Vet ni vad som är trist? Att inte ha oändligt mycket tid och pengar. En av de saker jag skulle göra om jag hade ovanstående är att förlänga mina ögonfransar. Eftersom jag hoppade på ett Grouponerbjudande och samtidigt inte jobbade särskilt mycket på grund av långt gången graviditet hade jag således både tid och pengar och testade denna lyx. Jag hade inga förväntningar och var snarast skeptisk och tänkte att det nog inte var min grej. Hårförlängningar, hollywoodlockar, plutiga läppar, akrylnaglar och liknande är inte min grej och jag tänkte att förlängda ögonfrallor liksom var samma stuk. Det kanske det är, jag kanske skulle bli lika fast i restylaneläppar om jag testade, vad vet jag. I alla fall har jag fallit som en fura för mina nya långa, tjocka och underbara ögonfransar. Jag har inte sminkat ögonen på de nästan tre veckor som jag har haft dem och jag ser pigg och glad ut (tycker jag själv i alla fall) ändå. Ledsen att jag inte kan bjuda på en bild, men det känns för jobbigt (eller pinsamt snarare) med en ansiktsbild… Men jag lovar att det är bästa som hänt sedan kardemummabullar. Gäller bara att ha två timmar och 1200 spänn till övers typ en gång i månaden. Fast de sa att om man har hälften av fransarna kvar och de bara behöver fylla på kostar det 450 kr och tar (bara) en timme. Men det är ju typ uteslutet det med. Tyvärr.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar till Ögonfrallor

 1. Jag fastnade också för ögonfransförlängning! Gjorde det två gånger under sommaren. så underbart att kunna bada och sola utan smink!! Men mitt första set fyllde jag inte på förrän efter två månader, men då var jag superförsiktig och gnuggade mig aldrig i ögonen eller liknande.

 2. Liten skriver:

  …..måste bo på rätt ställe också, här i mitten av Sverige tror jag det blir svårt att hitta kompetensen…skulle bra gärna testa dock! Be ngn fota bara ett av dina ögon!

 3. Lotta skriver:

  …hm…jag visste det…att man skulle bli beroende – fortsätter med att INTE prova – för ekonomins skull, suck! Vad är en bal på slottet….;-D

 4. VK skriver:

  Whaaat? Jag var sjukt missnöjd med mina jag gjorde i somras. Jag hade förväntat mig att det skulle se ut som att jag naturligt hade tjocka och fylliga fransar men istället såg jag ut som en drag queen. Inte alls som jag hade tänkt mig!! :( Gillade inte att lösögonfransarna var stelare än naturliga fransar heller.

  • Hedda skriver:

   Åh vad trist. Det var precis det jag var rädd för, men på mig blev det inte alls transa-känsla. Olika salonger kanske jobbar med olika fransar? Det fanns olika längder, och jag bad om dem som bara var lite längre än mina egna.

 5. nathalie skriver:

  gud vad kul att du blev nöjd med dina! jag är också sugen på att testa men är lite smått rädd att det ska bli fel. Vart går du och fixar dina?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>