Ögonfrallor

Vet ni vad som är trist? Att inte ha oändligt mycket tid och pengar. En av de saker jag skulle göra om jag hade ovanstående är att förlänga mina ögonfransar. Eftersom jag hoppade på ett Grouponerbjudande och samtidigt inte jobbade särskilt mycket på grund av långt gången graviditet hade jag således både tid och pengar och testade denna lyx. Jag hade inga förväntningar och var snarast skeptisk och tänkte att det nog inte var min grej. Hårförlängningar, hollywoodlockar, plutiga läppar, akrylnaglar och liknande är inte min grej och jag tänkte att förlängda ögonfrallor liksom var samma stuk. Det kanske det är, jag kanske skulle bli lika fast i restylaneläppar om jag testade, vad vet jag. I alla fall har jag fallit som en fura för mina nya långa, tjocka och underbara ögonfransar. Jag har inte sminkat ögonen på de nästan tre veckor som jag har haft dem och jag ser pigg och glad ut (tycker jag själv i alla fall) ändå. Ledsen att jag inte kan bjuda på en bild, men det känns för jobbigt (eller pinsamt snarare) med en ansiktsbild… Men jag lovar att det är bästa som hänt sedan kardemummabullar. Gäller bara att ha två timmar och 1200 spänn till övers typ en gång i månaden. Fast de sa att om man har hälften av fransarna kvar och de bara behöver fylla på kostar det 450 kr och tar (bara) en timme. Men det är ju typ uteslutet det med. Tyvärr.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>