Wakakuu rea

Wakakuu är ju värsta bra sajten. De reade en Acneklänning i somras som inte var på rea i de vanliga Acnebutikerna och som jag köpte, därför kommer jag alltid att gilla dem. Nu har de nån slags förhandsrea som jag vill tipsa om. Skriv VIPWAKASALE i check-outen från den 23 dec kl 21 till den 24 dec kl 23.59 så får du 30 % rabatt på alla höstkläder före alla andra. Vanliga rean börjar när den 25 dec börjar. Kanske kan vara skönt med en lite shoppingpaus på julafton, vad vet jag.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Tips! och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>