Estelle & Thild

20130112-104543.jpg

Redan för länge sedan bekände jag min kärlek till Estelle & Thild. Ekologiska och kontrollerade ingredienser, sjukt fina förpackningar och jäkligt effektiva. What’s not to love? Därför är jag mycket peppad att testa denna nya mask och scrub. Fast jag tycker ju att scrub är såå tråkigt och jobbigt. Då fick jag tipset av Pernilla, märkets grundare, att blanda en klutt scrub i min vanliga ansiktstvätt nån gång i veckan. Tada, ett moment bortrationaliserat!

Förresten, den som har torr hud och inte har testat Estelle & Thilds kroppsolja får nästan skylla sig själv…

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty, Veckans produkt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Estelle & Thild

  1. Gillar produkterna jättemycket och tycker att hon är jätteduktig i att skapa det varumärket!

  2. Helena skriver:

    Reklam? Produkter som helt plötsligt är så himla poppis hos olika bloggare, samtidigt, jfr. t.ex. med Anine Bing. Säg gärna till om det är så, att det handlar om provprodukter, detta för att dina personliga rekommendationer inte förlorar trovärdighet. Eller är det bara slumpen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>