Estelle & Thild

20130112-104543.jpg

Redan för länge sedan bekände jag min kärlek till Estelle & Thild. Ekologiska och kontrollerade ingredienser, sjukt fina förpackningar och jäkligt effektiva. What’s not to love? Därför är jag mycket peppad att testa denna nya mask och scrub. Fast jag tycker ju att scrub är såå tråkigt och jobbigt. Då fick jag tipset av Pernilla, märkets grundare, att blanda en klutt scrub i min vanliga ansiktstvätt nån gång i veckan. Tada, ett moment bortrationaliserat!

Förresten, den som har torr hud och inte har testat Estelle & Thilds kroppsolja får nästan skylla sig själv…

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty, Veckans produkt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>