Gott nytt år!

Wow, nytt år. Ny fräsch start. Absolut klyschigt men jag kan inte låta bli att känna så ändå. Mina nyårslöften rör sig mestadels kring hemmet. Vi har till exempel lovat oss själva att flytta under 2013. Och så vill jag öva på att ha ett trevligt hem med vackra blommor i vackra vaser och krukor, harmonisk musik och minimalt med skräp som täpper till feng shuin. En välordnad vind. Dricka gröna juicer. Tända doftljus. Ta många långa promenader. Komma igång med yogan igen. Tänka på att det går åt ett kilo kemikalier för att göra en t-shirt…

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>