Så kom vi till slutet


Det här blir det sista inlägget på ett tag. Jag startade den här bloggen för två år sedan på rekommendation av en annan frilansjournalist. Jag hade då två tankar med den (efter att ha hånskrattat färdigt åt att någon ens föreslog att jag skulle blogga, det var ju VERKLIGEN inte min grej. Tänkte jag då.). Dels att varje dag träna på att skriva på ett annat sätt än som den jurist jag hade varit i tio år. Dels att den skulle vara någon slags marknadsföring av mig själv som journalist. Två år senare kan jag konstatera att den nog har tjänat båda syftena. Dessutom har jag ofta tyckt att det har varit väldigt roligt, både att tvingas hålla lite koll på mode och att få fin respons från mina läsare. Men sedan länge får jag tillräckligt med betalande uppdrag för att skriva varje dag (och kväll…) ändå. Så nu pausar jag. För ett tag eller för alltid, vet inte än.

Så tusen miljoner tack för alla uppskattande kommentarer och mejl! Ni har gjort mina stundtals grå dagar lite mer gyllene. Och kom ihåg, åtminstone en vit skjorta, randigt är en neutral, investera i lite läder, djurmönstrat är kul, sätt ett skärp på klänningen och stilettklackar gör susen. Puss och kram, vi ses!

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Mig själv. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>