Så kom vi till slutet


Det här blir det sista inlägget på ett tag. Jag startade den här bloggen för två år sedan på rekommendation av en annan frilansjournalist. Jag hade då två tankar med den (efter att ha hånskrattat färdigt åt att någon ens föreslog att jag skulle blogga, det var ju VERKLIGEN inte min grej. Tänkte jag då.). Dels att varje dag träna på att skriva på ett annat sätt än som den jurist jag hade varit i tio år. Dels att den skulle vara någon slags marknadsföring av mig själv som journalist. Två år senare kan jag konstatera att den nog har tjänat båda syftena. Dessutom har jag ofta tyckt att det har varit väldigt roligt, både att tvingas hålla lite koll på mode och att få fin respons från mina läsare. Men sedan länge får jag tillräckligt med betalande uppdrag för att skriva varje dag (och kväll…) ändå. Så nu pausar jag. För ett tag eller för alltid, vet inte än.

Så tusen miljoner tack för alla uppskattande kommentarer och mejl! Ni har gjort mina stundtals grå dagar lite mer gyllene. Och kom ihåg, åtminstone en vit skjorta, randigt är en neutral, investera i lite läder, djurmönstrat är kul, sätt ett skärp på klänningen och stilettklackar gör susen. Puss och kram, vi ses!

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Mig själv. Bokmärk permalänken.

25 svar till Så kom vi till slutet

 1. Sladja skriver:

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjj!!!!! Jag kommer att sakna dig i min dagliga rutin!
  Kram

 2. Sarah skriver:

  Nooooooo! Hedda: what the hell am I meant to do now? How am I meant to know what to wear?????
  Very selfish of you, if you ask me… ;)
  S x

 3. Marika skriver:

  Så typiskt. Det här är tredje gången som jag ”hittar” en blogg. Lusläser igenom de närmaste månaderna och vips exakt samma dag kommer ett inlägg som ovan. Man får väl nöja sig med ännu äldre inlägg, tills man hittat något nytt igen. :(

 4. Emilie skriver:

  Nej vad tråkigt! Gillar verkligen att spana runt på din blogg.

 5. Liten skriver:

  Nä men dagens sämsta! Men hurra för att du kan försörja dig på dina skrivande uppdrag såklart! Hoppas på återkomst någongång! Titta gärna in hos mig å säg hej.

  //garderobenmin.blogspot.com

 6. Anna skriver:

  Men nej vad trist, det har ju varit dagens höjdpunkt! Fast kul för dig såklart… Kramar och lycka till med allt.

 7. Lina skriver:

  Å nej Hedda!
  Så himla trist. Känns som jag alltid läst din blogg, är det bara två år??! Kommer sakna..
  Men förstår exakt.

  Skitglad för din skull att det rullar på så bra med jobb, du är grym! Och en riktigt cool förebild! Ta åt dig nu.

  Måste ses.
  Kramar Lina

 8. cajsa skriver:

  Nej vad synd! älskar din blogg ju!
  Men glömmer inte dina stiltips :)

  Tack och kram
  Cajsa

 9. Jullan skriver:

  Neeeeej. Jag älskar din blogg. Det är min vardagslyx. Blir alltid glad av att läsa den. En dos Hedda om dan liksom. Å grymt bra med alla råd å tips.
  Vi får hänga mer istället :)
  Kram
  j

 10. Linda skriver:

  Jag kommer också sakna din blogg, Hedda!

 11. Anna skriver:

  Åh neeej, den är ju min lyx i vardagen…! Bästa bloggen! Tack för alla grymma stiltips längs vägen. Vart ska jag nu vända mig, eller det vet jag för jag kommer fortfarande vända mig till dig. Fast det får bli live :) . Puss

 12. Så trist för oss! Men vad kul för dig att du gör det du vill i livet! Kommer sakna dina raka ärliga kommentarer om mode här!
  Caroline

 13. Emma skriver:

  Nämen hallå….att jag köpte världens snyggaste läderbrallor som jag bara älskar och mina tjejkompisar är superavundsjuka på är ju helt och hållet din förtjänst Hedda!! Och jag tänker alltid på dig när jag sätter på mig ett skärp. Och har dessutom mer och mer börjat använda kavaj (inte tråkig juristkofta) och snygga klackar på jobbet för att visa att jag inte bara är en trist småbarnsmamma som slagit huvudet i glastaket men faktiskt är rätt så häftig också. Jättekul att höra att det har gått så bra!! Njut nu av bebisen och så kanske vi ses så småningom. Många kramar, Emma

  PS: var jag din enda brysselläsare?

 14. Malin L. skriver:

  Tack för all inspiration och annat kul du bjudit på!
  Kram Malin

 15. Syli skriver:

  Å så tråkigt, men tack för all bra inspo och lycka till med bebis och allt annat skrivande :)

  Kram

 16. Anna skriver:

  Tack för inspiration och tips, hoppas du kommer tillbaka!

 17. Jenny skriver:

  Åhhh vad roligt för dig!!! Men jag kommer verkligen sakna alla coola tips, tycker din blogg är super. Och det kändes som man hängde med lite för en gångs skull ;-)
  Kram

 18. Maria skriver:

  Kan bara instämma i kommentarerna ovan… En uppskattad ljusglimt i vardagen som nu uteblir. Jag kommer att sakna bloggen. Mycket.

  Tack för alla tips och råd om smått och stort, och jo, jag tror absolut att jag klär mig bättre nu tack vare dig. Lycka till med livet och karriären! Ses! Kram.

 19. Emma skriver:

  Så trist! Din blogg har varit underbar att läsa! Lycka till i framtiden!

 20. Cecilia skriver:

  Åh nej vad synd, jag som gillar din blogg! Kom tillbaka när det kanske lugnat sig lite, tre barn tar ju sin tid och jobb också men lite lite några gånger i veckan kanske…? Lycka till med allt, kul att det går bra för dig!

 21. Jenny skriver:

  Tack för bloggen! Hoppas att du fortsätter skriva om mode och skönhet i ett annat forum. Eller så gör du det redan och jag inte har hittat dit ännu. All lycka till!

 22. Emma And skriver:

  Tråkigt för oss läsare men fantastiskt att du nu kan försörja dig på ditt skrivande! Lycka till med allt!

 23. Grit skriver:

  Oh no, men tack för den här tiden!

 24. lilja skriver:

  vad tråkigt att du slutar! du har ju så bra koll och smak!

 25. Helen skriver:

  Ønsker deg all lykke til med videre skriving, og hvem vet…kanskje du plutselig er tilbake i blogglandia, igjen :)

  Ciao fra Italia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>