Test Orly smart gel

När man en gång har testat gelénagellack är det omöjligt att inte sakna den där superblanka ytan. Jag kände att jag inte har tid att gå till salong och få det fixat med jämna mellanrum med ny bebis och allt det där och blev därför som jag redan skrivit väldigt nyfiken på att göra det hemma. Med mamma som co-investor slog jag till på Orlys system igår. Tyckte att Orly hade bättre utbud av färger än Depend. Jag valde färgen Naughty som skulle vara mörkt vinröd (den är aningen för brun för mig, men ändå OK). Hela proceduren tog inte mer än en kvart och resultatet blev bra tycker jag. Typ nästan lika bra som på salong. Återstår att se hur det håller, och så får jag hoppas att lacket inte klumpar sig till nästa gång som det hade gjort för en läsare.

EmailFacebookShare
Det här inlägget postades i Allmän beauty och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>