Om

Jag heter Hedda Lapidus och är frilansjournalist och personlig stylist. Jag brinner för att de som vill kommunicera genom sin stil ska göra det, eftersom kläder är ett sätt att spegla sin personlighet.

I den här bloggen delar jag med mig av tips och lärdomar för att göra det lättare att känna sig snygg i sina kläder. Det ska vara lustfyllt med kläder. Det är svårt ibland att låta bli att rapportera om nyheter och fenomen inom mode, så jag skriver om det med. Jag är 35 år, och bor i Stockholm med min man och våra två små barn. Innan jag slog in på journalistbanan arbetade jag som jurist i tio år.

Kontakta mig på hedda@heddalapidus.se om du har någon fråga.

EmailFacebookShare

9 svar till Om

 1. Renée Lorenius skriver:

  Hej Hedda,

  Kul blogg! lunch snart, i närheten av skeppsbron?
  kram,
  Renée

 2. Charlotte Ohlsson Korall skriver:

  Hej Hedda!
  Tänkte att jag skulle ta en titt på din blogg, vad fin den är, rolig och intressant läsning:)
  Såg att du varit på Lars Wallins utställning på Walldemarsudde, tänkte också ta mig dit öppningshelgen,men det dök upp annat, men måste verkligen ta mig dit nu snart, den verkar underbar!:)

  Vi ses på torsdag:)

  Vänlig hälsning,

  Charlotte.

 3. Hanna skriver:

  Hej! Gled in här på bloggen och blev så nyfiken att jag måste fråga: varför bytte du kärriärsbana? Utbildar mig själv till jurist och är snart färdig men är innerst inne lite tveksam om det verkligen är rätt. Skönt att höra om människor som vågar byta spår.
  Hälsningar Hanna

  • Hedda skriver:

   Hej Hanna, svårt att svara kort på din fråga. Sammanfattningsvis kan man säga att jag upptäckte skrivandet lite av en slump, samtidigt som jag ville gärna jobba med något som låg närmare mina intressen och lockades av det friare livet en frilanstillvaro innebär. Jag är dock glad över att ha jobbat som jurist (domstol och skattekonsult), för att ha erfarenhet av ett ”riktigt” jobb. Lycka till med dina studier och jobb!

   • Hanna skriver:

    Ja, det är rätt tänkt. Jag vill också ha ett ”riktigt” jobb. Ett tag. Tack för att du tog dig tid att svara, lycka till du med!/Hanna

 4. Sarah Evander skriver:

  Hej Hedda!
  I think it would be great if you could do a blog post about how to dress if you’re a curvy/larger woman – say European Size 44/46. It’s hard to follow fashion when you’re not slim, but that doesn’t mean I don’t want to!
  Kram, Sarah

 5. Mia Ekander skriver:

  Hej Hedda,
  kul att ha hittat hit, jag gillar din blogg skarpt. Inspirerande och skapar ha-begär…
  Halkade in av en slump eftersom jag ”prenumererar” på alla sko-ord, och du skrev ju om sandaler idag :) .
  Ha det fint i våren!
  Bästa hälsningar,
  Mia Ekander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>